لوله پلی اتیلن را باید در دو دسته بندی تک جداره و دوجداره تقسیم کنیم. کاربرد هر کدام از انواع لوله پلی آتیلن آبرسانی در صنعت متفاوت است و نمیشود آنها را به جای همدیگر استفاده کرد. قبل از هر کاری باید بدانیم که این لولهها را قرار است در پروژههای کشاورزی و آبیاری و انتقال آب درون ساختمان استفاده کنیم یا انتقال فاضلاب و آتش نشانی و انتقال آب زیر دریا به کار میروند. هر کدام از اینها، نیاز به لوله خودشان دارند و سایز و ابعاد و قطر خودشان را میخواهند.
لوله پلی اتیلن آبرسانی تک جداره
انعطاف پذیری لوله پلی اتیلن آبرسانی، نصب آن را ساده میکند. این لولهها به دلیل مقاومت در برابر شرایط محیطی مانند آفتاب سوزان یا سرمای سخت، میتوانند در روی زمین و حتی زیر خاک کشیده شوند. هیچ کدام از جانوران جونده نمیتوانند به آن آسیب وارد کنند. شاید یکی از دلایلی که بعضی کشاورزان با دیدن جنس و شکل لوله پلی اتیلن آبرسانی، در مورد استفاده از آن شک میکنند، همین جانوران جونده و موذی و شرایط آب و هوایی است.
زمینهای ناهموار را هم به خوبی پشتیبانی میکند و اجازه نمیدهد که پستی و بلندی جلوی انتقال آب را بگیرد. درحالیکه لولههای بتونی و فلزی معمولاً در هنگام انتقال در مقابل این مشکل انعطاف پذیر نیستند. کشاورزانی که در زمینهای سخت کشاورزی میکنند، ممکن است از این موضوع نگران باشند.
مزایای لوله پلی اتیلن تکجداره
مزایای خیلی زیادی برای لوله پلی اتیلن آبرسانی تک جداره میتوانیم بشماریم. انعطاف پذیری و نصب و آسان و... فقط بخشی از این مزایا هستند. در مقابل لوله پلی اتیلن دوجداره، این ویژگیها به چشم میآیند و دلیل تفاوتشان هم در همین مزایایی است که نوشتهایم:
ادامه مطلب در لوله پلی اتیلن آبرسانی
.
.
- ۰۱/۰۸/۲۴